Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a platformei online de rezervari la clasele Alegria Studio Sibiu:

---

PENTRU INCEPUT

Odata cu crearea acestui cont online poti sa iti faci o programare la prima ta clasa.

Cand vii la prima sedinta iti vei face abonamentul dorit.

REZERVARILE ONLINE

In momentul cand faci o rezervare ti se scade automat o sedinta din abonament.

Nu poti face mai multe rezervari decat numarul de sedinte disponibile in abonament.

Daca anulezi o rezervare ti se returneaza acea sedinta.

Orice rezervare se poate anula cu minim 2 ore inaintea clasei respective.

Daca ai rezervare si nu te prezinti, sistemul va scadea automat acea sedinta din abonamentul tau. Practic, orice rezervare neanulata la timp este o sedinta consumata din abonament (indiferent daca vii sau nu la sala).

Daca o clasa este rezervata in totalitate, poti sa faci o "rezervare in asteptare". Asta inseamna ca intrii pe o lista de asteptare (in ordine cronologica) si in momentul in care apar locuri libere rezervarea ta devine "activa" automat. Este important sa urmaresti rezervarile "in asteptare" care pot deveni oricand "active".

VALABILITATE ABONAMENTE

Un abonament este valabil 30 zile din momentul in care il faci.

Daca iti expira abonamentul sau nu mai ai sedinte valabile, poti face rezervari dar acestea trebuie aprobate de un manager.

ABONAMENTELE FULL

Abonamentele full au practic un numar nelimitat de sedinte. Atentie, la 3 programari (intr-o luna) la care nu te prezinti, se blocheaza rezervarile timp de 4 zile.

TINE MINTE:

- Nu uita sa anulezi rezervarile cu minim 2 ore inainte. Rezervarile nu se pot anula nici macar telefonic cu mai putin de 2 ore inainte deoarece sistemul nu permite acest lucru.

- Nu uita sa verifici rezervarile "in asteptare" care pot deveni active.

- Alegria Studio nu isi asuma raspunderea pentru sedintele pierdute daca ai "rezervare activa" si nu te preziti la sala. Deasemenea, sedintele "in asteptare" care devin "active" automat sunt responsabilitatea ta. Daca nu poti urmari starea rezervarilor iti recomandam sa nu faci "rezervari in asteptare".

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vom prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Alegria Studio este denumirea comercială al Asociatia Sportiva Alegria Sibiu, persoană juridică de naționalitate română, avand cod unic de înregistrare fiscală 32518605 (în continuare “Alegria” sau “noi“), Date contact: email office@alegriasibiu.ro, tel: 0745139692

Prin continuarea utilizarii serviciilor Alegria va exprimati acordul cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Când vă creați un cont Alegria, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele, data nasterii, numar de telefon, adresa;

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul folosirii aplicației smartphone.
Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare.
 
Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal pentru prestarea serviciilor Alegria în beneficiul dvs.
Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre: uneori vă putem invita să completați chestionare de satisfacție sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Pentru marketing: vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Modificarea setărilor din contul Alegria

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

– Contactarea Alegria folosind detaliile de contact descrise mai sus.

 
Apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Alegria față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Alegria. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– autoritatilor in conformitate cu legislatia in vigoare;

– partenerilor Alegria in cadrul unor proiecte la care luati parte;

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Onorarii

Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal.

Durata de răspuns

Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.